среда, 29 января 2014 г.


Все про паркінг


Багатоповерховий Автоматизований Паркінг призначений для постійного та тимчасового розміщення великої кількості автомобілів.

Основні завдання проекту :


  • ефективне використання земельних площ для розміщення автомобілів (площа забудови - 116,8 м ² , що дозволяє розмістити до 54 -х автомобілів)
  • зниження завантаженості міських вулиць і магістралей
  • звільнення дворів і тротуарів від неорганізованого розміщення автомобілів
  • поліпшення благоустрою житлових масивів
  • поліпшення екологічного фону міст і населених пунктів
  • захист автомобіля від руйнівного впливу погодних умов , крадіжок і вандалізму
  • повна безпека експлуатації БАП.

Архітектурно-планувальне рішення

Будівля БАП складається з металевого каркасу, елементи якого доставляються у вигляді блочних конструкцій, що виготовляються в заводських умовах, і легко збираються за принципом конструктора, не вимагаючи зварювальних робіт. Кріплення елементів каркасу проводиться за допомогою болтових з'єднань .
Найважливішою конструктивною перевагою БАП є рекордно - малий час збірки. Від початку монтажу до запуску БАП в експлуатацію проходить не більше 30-35 днів.

Мінімальна займана площа забезпечує можливість монтажу в умовах щільної міської забудови.

Залежно від висоти ( 22 - 28 метрів) , вежа може складатися з 6 - 14-ти рівнів (поверхів) і вміщати від 22 -х до 54 -х автомобілів. Вежі БАП можуть вільно компонуватись з іншими об'єктами і один з одним, прилаштовуватися до глухих стін житлових будинків, частково або повністю вбудовуватися в проектовані й існуючі будівлі та споруди.
Огороджувальні конструкції БАП з 2-го по 9 -й поверх можуть бути виконані з склопакетів , панелей «сендвіч» , пластикових панелей і будь-яких сучасних теплоізолюючих матеріалів .



Комментариев нет:

Отправить комментарий