среда, 29 января 2014 г.



 Технологія БАП

Підйом автомобіля здійснюється за допомогою взаємозамінних рухливих палет , що встановлюються на підйомно-спусковий механізм, що складається з прямокутної платформи, яка повертається на 360 º середньою частиною .

В'їзд і виїзд автомобіля здійснюється з першого рівня. На кожному поверсі БАП, починаючи з 2- го можна розмістити 4 автомобілі, на першому - 2 . Також на першому поверсі знаходяться кімнати оператора, клієнта, автоматична система пожежогасіння та щитова. Подйом платформи проводиться чотирма синхронними електродвигунами, встановленими у верхніх частинах несучих опор БАП . Розміщення автомобілів здійснюється на 4 сторони. Час підйому -спуску одного автомобіля не перевищує 50-ти секунд.


БАП обладнаний системами тепло- та водопостачання. У зимовий період у спорудженні підтримується температура більш +5 º С при зовнішній температурі повітря -35 º С.

З метою виключення снігового навантаження в зимовий період, дах паркінгу обладнений системою підігріву, що працює в автоматичному режимі при температурі повітря -1 º С і нижче.

Видалення талої та дощової води з даху модуля відбувається по зливовим водостокам, розташованих всередині БАП . Крім того, обладнана система збору рідин, що стікають з автомобілів.

Система управління БАП забезпечує автоматичний і аварійний режими роботи.

У разі відключення штатного енергопостачання, здійснюється видача автомобіля клієнту в аварійному режимі.

Повна автоматизація парковки автомобіля в БАП виключає участь водія в процесі . Водієві достатньо встановити автомобіль на рухому паллету підйомно- спускового механізму і покинути технологічну зону через кімнату клієнта. Вибір місця і установка автомобіля будуть проведені автоматично.

Комментариев нет:

Отправить комментарий